At samle på gode løbeoplevelser

Med kun 5 dage til CPH Marathon er det svært at tænke på andet end løb! Derfor er der nok også lidt mere løb på bloggen end sædvanligvis ;)
Jeg var ude at løbe 10 km søndag aften. Det var simpelthen den værste tur nogensinde. Ikke særlig fedt, at have en sådan dårlig oplevelse med i bagagen LIGE inden den store dag! :(

For et par uger siden løb jeg Iform-løbet i Aarhus. Den tur gik heldigvis meget bedre! Jeg forsøger derfor at lagre dén tur i baghovedet i stedet for turen i søndags :) Jeg samler nemlig på gode løbe-oplevelser. Det psykiske element betyder utrolig meget når distancen hedder 42,2 km. Så gælder det om at have så gode og positive oplevelser i bagagen!

Seierfitness

Jeg løb Iform-løbet for et par år siden, men der er nu sket en del siden da. Både for mig som løber, men bestemt også for selve løbet. De havde i år lagt ruten omkring Brabrandsøen og heldigvis ikke noget med at løbe 5 km ruten to gange. Det var en super smuk rute, på en rigtig dejlig solrig dag :) Min tid blev 52:54, så lidt langsommere end hvad jeg havde håbet (ville gerne have været under de 50 min), men jeg har ikke fokuseret på hastigheden i min løbetræning, da intervaltræning desværre kan mærkes i min gamle skade.

Jeg synes sådanne officielle løb er virkelig sjove, da man oftest kan presse sig selv lidt ekstra og fordi løb i flok bare løfter stemningen. Min taktik er altid, at finde en god og stabil løber, som jeg lægger mig bag. Jeg holder lige øje med om vedkommende ser ud til at holde den pace jeg havde i tankerne og herefter kobler jeg helt fra. Så gælder det bare om at følge med :) I Aarhus er arrangørerne bag Iform løbet Aarhus Motion og på deres Facebook-side, fandt jeg dette billede:

vandt

Her ses det tydeligt, hvordan folk samles lidt i folk. Derudover har I lige mulighed for at spotte de to seje gutter, som jeg lagde mig bag på turen. Det er mig i neon-gul t-shirt med flagrende hestehale. De to jeg havde valgt at følge efter var de to herrer, der også var i neon-gul. Jeg kunne lige forestille mig sikke et flot syn det har været. Man kan ikke se det på billedet, da der lige var en vandpost, men det meste af turen løb vi tre på stribe, haha! Jeg skylder dem vist en tak, for det er så skønt at løbe bag løbere der peger og gør opmærksom på forhindringer.

Er der andre der også løb Iform-løbet i Aarhus eller som generelt har lavet samme taktik som mig? ;)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “At samle på gode løbeoplevelser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *