Aktive dates

Da jeg var single brugte jeg apps som Tinder og Happn til at møde søde fyre. Jeg kunne umiddelbart ikke forestille mig at finde min kommende kæreste i byen, da jeg ikke synes det er særlig sjovt at gå i byen hver weekend og egentlig helst ikke vil have en kæreste, der selv vil i byen så ofte. Så som sagt, så brugte jeg Tinder m.m., hvor jeg stille og roligt kunne læse mig lidt til hvem den pågældende fyr var, skrive lidt med ham – og var der kemi (så meget som man nu kan fornemme over beskeder), så invitere ham på date. Og ja, det var faktisk typisk mig, der inviterede fyrene ud. Jeg tror egentlig, at jeg så det lidt som en test for om han var frisk og aktiv og så var jeg ret hurtigt til at invitere ud. Jeg synes det er meget sjovere at snakke med folk, hvor jeg ved at kemien også er der i virkeligheden ;)

Jeg tænkte, at det kunne være meget sjovt for jer at få et indblik i hvilke dates jeg mon fik inviteret på  ;) Here goes:

 • Klatring
  I Aarhus er der mulighed for at klatre ved Boulders og DGI-huset. DGI-huset har en stor klatrevæg, hvor man kan booke sig på et 1,5 times hold med instruktør. Der er også andre på holdene, men det gjorde det næsten bare mindre akavet i starten :)
 • En løbetur
  Kræver vist ikke så meget forklaring? ;) Bare sørg for at aftale tempo, så I begge har luft nok til at snakke, haha.
 • Ud at fodre rådyr
  I Dyrehaven i Aarhus er der mulighed for at fordre rådyr. Der er simpelthen så flot ude i skoven om foråret. Så hop på cyklen derud og gå en tur i de flotte omgivelser. Selv hvis kemien ikke er noget mellem jer, så får man en god tur ud af det :)
 • Skøjte
  Lige nu er der mulighed for at gøre det udenfor på kunstige skøjtebaner og ellers har f.eks. skøjtehallen åbent hele året. Nogle fredage er der sågar sodavandsdiskotek! Popmusik, diskolys og skøjter – det er da en genial kombi.
 • Gåturs- sightseeing
  Jeg er Aarhus-pige med kæmpe Å! Så med byen gåafstands-størrelse er det perfekt at tage en nytilflytter på lidt sightseeing ;)
 • Styrketræningsdate
  Den her kan godt skille vandene. Og jeg kunne f.eks. aldrig finde på at invitere en nybegynder på en sådan date – slet ikke når jeg er personlig træner. Det skal ikke føles som at være på arbejde og han skal ikke føle sig underlegen! Men hvis fyren er stærk og har styrketrænet længe, så synes jeg egentlig det kan være ret fedt. Så kan man f.eks. tage i et center, der er nyt for begge :)
 • Grosserbadet/wellness
  Det vil nok for nogle være lidt grænseoverskridende med første date i badetøj, men det kan så måske være 3. eller 4. date? :) Om daten så ligefrem kan kaldes aktiv, det ved jeg ikke helt, men synes stadig den er mere aktiv end en kop kaffe på en café ;)
 • Museumsbesøg
  Det er på en eller anden måde ret afslappet at kunne gå rundt og kigge på lidt ting samtidig med at snakken går. Museum er jo ikke ligeså kedelige, som de har været, haha. Der er jo efterhånden kommet mange spændende ting, f.eks. er regnbuen på Aros mega hyggelig! og Moesgård museum gør det også godt med interaktive installationer.
 • Stand-up
  Igen er spørgsmålet, hvor aktiv denne date lige er. Men ikke desto mindre er man garanteret at få gang i lattermusklerne! Der er en lille pause halvvejs, men ellers er det nok mest at få en lille snak inden og hvis man synes kemien er der, så kan man jo spørge om man skal finde et sted at sætte sig efterfølgende. Så er der ihvertfald et par samtaleemner sikret ;) I Aarhus og København er der Komedy zoo (vist nok hver fredag), hvilket kan fås til rimelige priser :)
 • Bage-date
  Det kan faktisk være meget sjovt at gå i køkkenet sammen. I stedet for at lave noget aftensmad, så har jeg prøvet at lave sunde træstammer (med hjemmelavet marcipan). Her er det nogenlunde nemt at få snakken til at gå og samtidig lære lidt om hvordan den anden er. Nogle mennesker kan jo slet ikke følge en opskrift, hvorimod andre måler det helt ned til grams nøjagtighed :D

Og lige et par afsluttende ord – beklager det meste er Aarhus-eksempler, men det er jo her jeg bor.. Jeg er dog sikker på at de andre større byer har noget tilsvarende :)
Ja, det er vist lidt mange dates, men bare fordi man har set en fyr mere end 2 gange, så kan man jo godt fortsat invitere ham på dates ;)

Og ja. Jeg fandt min nuværende kæreste på Happn ;) men han var hurtigere end mig til at invitere ud. Første date med ham var derfor en sensommer dag med picnic i en park. En af de dage, da solen stadig varmede på fulde blus.

og første date jeg inviterede ham på efterfølgende?

 • Nordic race! (10 km – og han er ikke ligefrem løbertypen. Til gengæld var forhindringerne super nemme for mig, da han er stærk nok til at hjælpe mig over dem :D )IMG_0861

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

2 Replies to “Aktive dates”

 1. Tak for code tips :-) godt med lidt inspiration!

  Har du forresten tips til nogle gode høretelefoner til at løbe med? Jeg synes ikke, at dem fra min Iphone er helt optimale..

  1. Så lidt :-)
   Nej, desværre! Er selv i samme situation og på udkig efter det perfekte par! Jeg orker bare ikke de store hørebøffer til løb og generelt noget med stof på. Skal nok følge op på det når jeg har fundet noget der fungerer :)

Leave a Reply