10 dage til…

… at jeg rejser! Jeg ved godt det ikke er særlig solidarisk overfor alle jer der skal fryse hele januar måned ;)
Denne rejse har jeg forsøgt at planlægge i snart fem år, så jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt! Jeg skal nemlig tilbage til New Zealand og jeg rejser derned sammen med min kæreste om TI DAGE! Jeg har boet dernede som udvekslingsstudent i et år, men har ikke haft mulighed for at komme derned før nu.
Jeg har haft så meget stress på i den seneste tid, at jeg slet ikke har haft tid til at glæde mig, men i dag gik det op for mig at det er jo lige om hjørnet! Om ti dage sidder jeg endelig i flyet.

(Billederne er ikke mine, men de er fundet på Google)

 

Pssst… bare rolig, bloggen kommer ikke til at ligge helt død mens jeg er væk :) Er allerede i gang med at planlægge en masse indlæg til jer :)

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “10 dage til…

  1. Det lyder ret fantastisk.. Forstår godt du glæder dig. :) Misunder dig kun lidt for at skulle hen i varmen. Jeg tar selv til Berlin i januar med en veninde, og det glæder jeg mig os rigtig meget til. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *