1. års fødselsdag

Det er i dag bloggens officielle fødselsdag! Det er præcis ét år siden, at jeg lavede det første indlæg, som så sådan ud:
Skærmbillede 2013-11-18 kl. 11.21.49

Bloggen hed på daværende tidspunkt Fitspiration og var oprettet som en gratis blog hos Bloggersdelight. Men egentlig, hvis det er helt rigtigt, så var det ikke på det tidspunkt at bloggen startede. Det var helt tilbage til foråret sidste år, hvor jeg sammen med min bedste veninde fra folkeskolen oprettede en mode- og livsstilsblog. Vi var begge ivrige bloglæsere og synes det kunne være hyggeligt at være fælles om et lille projekt. Det tog dog længere tid end vi lige havde forestillet os og det med næsten dagligt at skulle blive fotograferet, det havde jeg det ikke så godt med – og min kæreste var heller ikke just i vild jubel over at skulle slæbes rundt for at tage billeder af mig. Pladsen bag kameraet, den har jeg det til gengæld rigtig godt med og er blevet rigtig glad for at tage billeder og lege med det.
Men for lige at vende tilbage til det med bloggen, så havde vi denne sommeren over, hvorefter min veninde meldte ud at hun ikke havde tid til at fortsætte. Jeg var på det tidspunkt netop flyttet til København, hvor jeg havde fået en praktikplads (og som er den virksomhed jeg i øjeblikket skriver min bacheloropgave hos). Jeg var i København mandag-fredag og tog så hjem til Aarhus i weekenderne. Jeg kender nemlig ingen i København udover den lille virksomhed på seks ansatte jeg var hos. Jeg havde derfor masser af tid til at fortsætte med bloggen, men valgte at ændre kursen og lave det til en sundhedsblog. Min interesse for træning har altid været stor så det var oplagt og derudover havde jeg en masse gode idéer til sunde juleopskrifter.
Da Danica fra fit4livin.dk laver en bloganbefaling, kommer der pludselig mange læsere forbi min ellers ukendte blog. Det giver mig skubbet til at starte bloggen forfra med nyt og mere passende navn – og det er egentlig hvad der skete for præcis et år siden.

Siden dengang er det sket meget! Hver uge er der kommet flere og flere læsere til – og hver gang jubler jeg indvendigt! :) Jeg synes det er så vildt, at der rent faktisk sidder nogle derude, som har lyst til at følge med. Jeg er både overvældet, men ikke mindst dybt taknemmelig! Det har nemlig ført til en masse nye venskaber for mit vedkommende. Jeg har været med til at starte gymbag, hvor vi har et fantastisk sammenhold. Derudover har jeg via Instagram fundet den mest inspirerende træningsmakker Susan og i lørdags var jeg til et super gennemført arrangement, som Kari Traa havde stablet på benene. Her mødte jeg en masse af de bloggere jeg til dagligt følger. I forbindelse med sidstnævnte arrangement, så havde jeg tidligere på ugen skrevet til Kari Traa for at høre om de havde lyst til at fejre bloggens fødselsdag. Jeg synes nemlig fødselsdag rimer på gaver ;) Den var de heldigvis klar på og jeg har derfor fået lov til at lave en lille give-away med en lækker, lækker trøje!  Det er denne Sjølvsagt LS i str. M, som I kan se nedenfor:

kari-traa-sjoelvsagtFor at være med I konkurrencen skal I blot skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.(Er afsluttet)

Konkurrencen udløber torsdag d. 21/11-2013 kl 23.59.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

371 thoughts on “1. års fødselsdag

 1. Åh, den er så fin den trøje. Har ønsket mig den, siden jeg så den hos Amanda Louise. Tillykke med bloggens fødselsdag – jeg har kun været med et par måneder, men jeg er vild med den og har især stor respekt for det løbeevent, du fik stablet på benene. Det er sgu imponerende!

 2. Tillykke med bloggens fødselsdag!
  Jeg synes din blog er super inspirerede, og jeg er så glad for at ha’ fundet den! Det var i forbindelse med, jeg havde brug for inspiration til at få en sundere livsstil. Inden rejsen trænede jeg 6 gange om ugen i fitness i seks uger – for at stramme op (164cm og 56kg). Det hjælper virkelig, når man har kosten med! Følger glædeligt med her :-) og så vil det være lækkert med en tidlig julegave + at komme i gang med at træne igen ;-)

  Lige nu har jeg også en gratis blog hos blogspot, men jeg overvejer at købe domænet, når jeg kommer hjem fra min rejse her i Thailand :-)

  Kh Shanice

 3. Kæmpe tillykke med fødselsdagen til din skønne blog :-) Du er en kæmpe inspiration, og jeg er virkelig glad for at jeg har lært dig at kende. Du er grunden til at jeg startede bloggen, som aldrig var blevet til noget, hvis det ikke havde været for dig!

  Tusind tak for al din hjælp :-*

 4. Stort tillykke med bloggen :-)
  Jeg har været med fra den dag, hvor Danica lavede anbefalingen af din blog og jeg var solgt fra første øjeblik og følger dagligt med :-) Så tak for en rigtig dejlig blog, som er skøn at følge <3

 5. Hej Tine,
  Tillykke med bloggens fødselsdag – må indrømme, at jeg ikke har fulgt med i et helt år –
  men jeg elsker stadig din blog og finder den super inspirerende! Keep Up The Good Work!

  Og det ville jo ikke være helt dumt, at vinde lidt lækkert tøj til træningsgarderoben :)

 6. Stort tillykke med fødselsdagen :) Sådan en lækker sag ville da være fantastisk at vinde! Jeg vil forsat at følge bloggen med stor begejstring, og er sikker på at du nok skal rundet et par fødselsdage mere :)

 7. Stort TILLYKKE med fødselsdagen. Dejligt at høre dine følelser omkring din blog, og du jubler over flere og flere læser. Jeg vil bare sige, din blog er vildt spændende, og der sker noget, og jeg har fået en masse inspiration fra dig. Faldt over gymbag.dk for et halvt af siden ca, og derfra fandt jeg din. Og været tilhænger lige siden. Så tak for en masse inspiration :-)

  Mvh Annabella

 8. Tillykke med bloggens fødselsdag :-)
  Du er vildt inspirerende! Det ville være så fedt at vinde denne lækre sag, da jeg bare elsker Kari Traas træningstøj :-)

 9. Kære Gymbag

  Jeg opdagede jeres blog for første gang i går aftes – det ser virkelig spændende ud, og jeg har helt sikkert en del jeg skal have indhentet fra jeres tidligere indlæg :-)

 10. TILLYKKE!
  Jeg følger dig på instagram og du giver stor motivation og lyst til træning!
  Fortsæt endelig med at være så god en blogger/IG’er :)

  Og… det ville da ikke være tosset at vinde den lækre trøje!

  God dag!! :)

 11. Tillykke med dagen!

  Elsker at følge dig på instagram og her på bloggen, man kan virkelig se du har det godt med hvad du laver – og det er det vigtigste til en sund livsstil, at have det sjovt :)

  Kunne være rigtig lækkert at vinde trøjen, lækre materialer og altid dejligt med nyt træningstøj. @ceciliebaech

 12. Stort tillykke med dagen! :-) jeg følger dig på bloggen og instagram, og jeg synes simpelthen det er så inspirerede! Jeg er selv lige begyndt at gå op i sundhed, hvor jeg førhen spiste som det passede mig mht. alt usundt! Jeg spiser stadig usundt engang i mellem, men det er i mindre mængder og langt sjældnere… Jeg er super glad for min nye livsstil, hvor jeg samtidig løber og laver noget styrketræning ved siden af… Så den Kari Traa sag ville da bare passe super godt ind hos mig ::) knus fra Simone!

 13. Stort tillykke !
  Du er jo virkelig nået langt på meget kort tid og er en kæmpe inspiration i min hverdag! Elsker at følge med både her på bloggen og især på instagram :)
  Keep up the good work!

  • Okay, noget har ædt resten af min besked!
   Tror lige jeg dropper smiley’erne denne gang ;)
   Stort tillykke med fødselsdagen!
   Jeg følger mest på instagram, men har også været forbi din blog et par gange. Du og de andre bloggeren/”instagrammere” er meget motiverne, og I giver virkelig meget “bare” ved at dele jeres erfaringer. Mange tak for det :)

 14. Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag :)
  Det er en fornøjelse at følge med i alt hvad du foretager dig og skriver om på din blog, som jeg ihærdigt følger og læser. Du er stor inspiration for os alle sammen, hvad enten vi ønsker at blive bedre til vores træning, lave lækre retter i køkkenet eller noget helt tredje.
  Fedt, at du afholder en konkurrence – det kunne være sååå nice at vinde den trøje!
  Keep up the good work :)

 15. Hip hip hurra og tillykke med 1 års dagen :)

  Netop denne trøje er en af mine julegaveønsker, så det ville da være lækkert at vinde denne lækre sag som en tidlig julegave :)

 16. Kæmpe stort tillykke! Jeg overvejer selv at oprette en blog. Du er en kæmpe (fit)inspiration! ;) og så ville det da slet ikke gøre noget at vinde den ultra lækre trøje fra Kari Traa! Krydser fingre :)

 17. Hej Tine.
  Tillykke bloggens fødelsdag, jeg synes du er nået rigtig langt med den, og jeg kan huske jeg har fulgt den lige siden jeg startede mit eget ‘blogger-univers’. Du har udviklet dig meget mht. bloggen, og den er altid en stor inspiration for mig. Keep on the good work :-)

  Forresten angående det blogger event i alle var til forleden, hvor bliver sådan noget opslået henne, jeg kunne sådan tænke mig at deltage en anden gang :)
  Kh. Christina

 18. Jeg elsker at følge din blog, og det fik mig bl.a. til at støtte til knækcancer løb i Århus. Det var en god måde at sætte fokus på knækcancer! :) Trøjen ser virkelig lækker ud, og så er min ønskeliste til jul også fyldt med træningstøj, så kunne være lækkert med en lille før-julegave ;)

 19. Stort tillykke med 1 års “fødselsdagen”!
  Din blog har flere gange været min motivation i den hårde tid.
  og de lækre opskrifter, mums!
  og så ville sådan en flot træningstrøje til den kolde tid jo ikke være ringe! :-)

 20. Hej Tine.

  Jeg vil da lige smide en kommentar for også at deltage i konkurrencen om den lækre trøje og vil dertil benytte mig af lejligheden til at sige, hvor stor en inspirationskilde du er. Jeg er for nyligt begyndt at følge dig på Instagram og af og til at læse din blog. Og hvor er jeg dog imponeret over dit energiniveau, som er helt vildt inspirerende. Ville rigtig gerne have været med til dit knæk cancer løb i København, men var desværre forhindret i at kunne delage den dag.
  Bliv ved med at være så fuld af livsenergi – vi andre nyder at se på og læse om det! :-)

  Tillykke med ‘fødselsdagen’

  Trine

 21. Hej Tine.
  Tillykke med bloggens fødselsdag!
  Jeg er selv gået i fuld gang med træning og sund kost, da jeg gerne vil smide nogle kg, blive sundere og selvfølgelig for at få en langt flottere krop! ;-) Og der har din blog og din instagramprofil været et rigtig stor motivation. Både som inspiration til opskrifer og træningsmetoder, men også bare som et godt spark bagi, som jeg ofte har brug for!
  Endnu engang tillykke med fødselsdagen og tak for en rigtig god blog og instagram! :-D

 22. Stort tillykke med bloggen Tine!
  Har fundet stor inspiration ved at følge dig, (både blog og insta) samt nogle af de andre fitness/livstils bloggere som f.eks. Susan.
  Syntes virkelig at den trøje har et fedt design og nogle funky farver! Den kunne være så god her til vinter :D

 23. Tillykke med bloggens fødselsdag. Er ny læser her på siden, hvilket jeg kan takke min veninde for, som en dag tjekkede bloggen under forelæsningen – hvilket var væsentligt mere spændende end hvad hr. professor havde at sige.

 24. Stort tillykke med fødselsdagen! Tak for en dejlig blog, og ikke mindst den mest inspirerende instagram-account! Stort hvad du har opnået på så kort til med blogging.

  • Hej Tine.
   Tillykke med bloggens fødselsdags!! Jeg håber virkelig du har tænkt dig, at forsætte. Jeg er så kæmpe en fan og følger dine skridt hver dag, afprøver dine opskrifter og udnytter alt den viden du udviser på din blog og instagram. Du giver mig motivation til at opnå mine mål og min glæde igennem kost og motion hver evig eneste dag. Du har åbnet mine øjne. Jeg synes det er en fantastisk ting, at kunne følge dig igennem din proces, hvor du samtidig deler ud af din viden og imens du udviser den tilfredsstillelse og glæde for motion, kost, som udfordringerne giver dig. Jeg har selv tabt 35 kilo og er mægtig stolt af det. Jeg ser så meget op til dig og Susan Milo, fordi i giver mig motivationen til at blive ved hver evig eneste dag. Jeg ville virkelig gerne vinde denne her superlækre sportsbluse, som en form for motivation for mig til at blive ved og for at have en forholdsvis “minde” om dig.
   Knus en kæmpe fan! :-)

 25. Tillykke med bloggen Tine :) den har godt nok ændret meget for både dig og dine læsere. Positivt :)
  Er rart at følge dig igennem den herfra London.

  Vi ses til jul :)

 26. Tillykke med bloggens første år – har godt nok kun fulgt bloggen/+instagram et par måneder! Men disse vil jeg takke dig for! Altid inspirerende læsning og motivation!

 27. TILLYKKE!!
  Du er en kæmpe inspiration for mig, specielt på grund af dit store gå-på-mod, og din evne til at gøre det du sætter dig for :) Det er så flot de mål du allerede har opnået, både i forhold til din stærke og flotte krop, men også dit løb – du er så sej!

 28. Stort tillykke med bloggens fødselsdag :) og super lækker trøje – lige i min størrelse!
  Jeg er for nylig blevet grebet af det alle de her lækre trænings- og sundhedsblogge – man kan jo slet ikke stoppe igen, når man er kommet i gang med at læse. :D det giver mig simpelthen så meget inspiration og motivation. Har også selv overvejet at lave en blog – dog mere omkring bagning, da det er min store passion – og det ser ud til, at man bare skal springe ud i det. :)
  Jeg håber, du bliver ved mange år endnu!
  Vh Signe K. Kristensen

 29. Stort tillykke med fødselsdagen og tak for en altid super inspirerende ‘nede-på-jorden’ blog! Jeg nyder dagligt at følge dine billeder, opskrifter og træningsindlæg både her og på instagram. Dernæst vil jeg takke sig for at have inspireret mig, efter din oplevelse, til at løbe marathon – jeg har netop tilmeldt mig lillebælts halvmarathon og håber på at gennemføre et helt marathon sensommer 2014. Din beretning var menneskelig og jordnær og gav mig blod på tanden. Tak for det. Jeg vil glæde mig til at følge bloggen endnu et år. Vh Nanna

 30. Tillykke med beliggende fødselsdag. Og tak for altid at komme med interesant og motiverende læsning. Keep it up!:)

  Skøn skøn “Kari TrÅ” trøje – den ville bestemt motivere mig, til at komme afsted til træning om morgenen, hvor det eller et begyndt at være en udfordring fordi jeg bare fryser for meget.

 31. Stort tillykke med 1. år fødselsdag – hvor er det vildt, at der ikke er gået mere?! ..
  Jeg tror nærmest, at jeg har fulgt med helt fra starten – kan i hvert fald sagtens huske salaten i hjørnet og domænet hos bloggersdelight! :-)

 32. TILLYKKE med din 1 års dag! du er klart min ynglings blogger. det virker somom at Du har begge fødder suppleret godt på jorden og så sender du et rigtig godt signal ud til dine læsere om at det hele ikke kun handler om at være tynd” fit” men også at kunne bruge de muskler du opbygger til at opnå flotte sports resultater og få et bedre liv.

  og lækker KARI TRAA, den kunne jeg godt bruge til mine løbeture i den kolde december måned. :)

 33. Stort tillykke med fødselsdagen for bloggen! Det er den af de blogs jeg tjekker dagligt :)

  Krydser fingre for jeg er den heldige der bliver forkælet med en gave :)

 34. Tillykke med bloggens fødselsdag Tine (navnesøster!)
  Jeg elsker at følge med både her og på Instagram, og få en masse inspiration til at leve et sundere liv. Du virker super cool og nede på jorden, samtidig med at du knokler for at nå dine mål, derfor tror jeg din blog skiller sig ud fra mængden. Keep up the good work!
  Og ps. FED præmie :-)

 35. Stort tillykke med dagen :-)

  Jeg er store fan af din blog (og instagram!), og hopper dagligt forbi for at se, om der ikke er kommet et nyt spændende indlæg.

  Og lækker gave! Er selv stor tilhænger af Kari Traa, så endnu træningstrøje til samlingen vil ikke gøre noget :-)

 36. Stort tillykke med fødselsdagen! Det kan passende fejres med en af dine sunde desserter. Jeg har hvert fald lige fået en undskyldning for at lave lidt lækkert på sådan en grå mandag :)

 37. Kære Tine,

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag!
  Jeg er rigtig glæd for din blog, og dens “nede-på-jorden-hed”! Det er lækkert at følge med på en blog hvor man føler man selv kan gøre det samme! Især dit indlæg om den funktionelle krop var jeg helt vildt begejstret for. Du beskrev præcis de samme følelser jeg selv går rundt med (dog uden at være lige så veltrænet som dig ;) )
  Trøjen ville være fantastisk at kunne pakke sig ind i under vinterens træning :)

  Knus Martine

 38. Hej!
  Jeg vil lige starte med at sige tillykke med bloggens fødselsdag :-)
  Da jeg fik instagram anbefalede mine veninder nogle forskellige personer som jeg kunne følge, hvor af du var en af dem. Sidenhen har jeg tilføjet din blog under ‘favoritter’, så jeg hurtigt kan trykke ind på den :-)
  Du har en super energi, og det ses i dine opslag som er meget motiverende og realistiske.
  Og så er det jo en super lækker bluse man kan vinde i anledningen af bloggens årsdag, den vil være perfekt til den kolde vinter(trænings)tid vi går i møde :)
  – Nanna

 39. Den trøje har jeg lovet mig selv når jeg når mit vægt-mål og eftersom jeg nu kun er 400 gram fra passer det jo perfekt! :)
  Jeg nyder at følge med her! Du er inspirerende! Tak for det! :)

 40. Stort tillykke med bloggens fødselsdag :)
  Jeg synes det er fedt at følge dig både her og på instagram – du er super inspirerende med både kost og motion – stor respekt!
  Trøjen er for lækker, og selvfølgelig synes jeg jo det er mig der skal have den :)

 41. Tillykke! Det er en seriøs god blog du har:) og en seriøs lækker gave man kan vinde. Den må gerne komme hjem i mit skab:) endnu en gang tillykke. Det med bloggen har du sgu gjort rigtig godt. Fortsæt den gode stil:)

 42. Tillykke med fødselsdagen til den kære blog. Jeg er glad for at du har den og passer den så fint. Det er en daglig inspiration.
  Keep going med de fede træningsarbejde på her på bloggen og på din instragram.

  Er selv stor tilhænger af Kari Traa, eller er faktisk helt tosset med det, så en trøje kunne være en lille luksus for en ung studerende som har planer om at løbe hele vinteren og dermed opfylde mit mål om at kunne løbe et halvmarathon her til forår/sommer :)

 43. Stort tillykke med det ene år, til den blog, som er gået hen og blevet én af mine yndlingsblogge! Godt gået, og af hjertet tak for en skøn og inspirerende blog. Dejligt at føle sig som en del af et fællesskab! :) bliv endelig ved med at inspirere alle os læsere. Hurra! ;)

 44. TILLYKKE med bloggens fødselsdag! Jeg følger din blog og er meget inspireret. Er gravid med termin om 3 uger og kunne rigtig godt bruge sådan en lækker trøje til når jeg snart skal igang med at løbe graviditetskiloerne af igen :-)

 45. Mange gange tillykke med 1 års fødselsdagen med din blog. Der er altid fede indlæg at læse og stor inspiration. Ville nu være lækker med den fine trøje til ski og løb hen over vinteren :D

 46. Allerede? Tiden flyver godt nok, når god læsning er lige ved skærmen ;)

  Tak for alt det arbejde du ligger i bloggen! Det er virkelig inspirerende og en fornøjelse at læse med. Så tusinde tak!

  Jeg krydser mine fingre, så jeg kan holde lidt bedre på varmen, her i kulde

  Louise :)

  l_s_9220@hotmail.com

 47. Stort tillykke med den store udvikling du og din side er gået igennem det sidste år. Det er fantastisk at starte noget, som ender med at blive noget, som man selv er stolt af og som ikke mindst inspirerer mange andre mennesker. Det er et stort stykke arbejde, men også noget som rigtig mange glæder sig til at følge med i. Vi glæder os til mange flere indlæg!

 48. Stort tillykke med bloggen :)
  Jeg nyder at følge dig og de andre sundhedspiger både her og på instagram, det er en stor motivationsfaktor for mig! :)

 49. Til lykke med bloggens fødselsdag! Normalt er jeg ikke den store “kommentator” men denne konkurrence kan jeg nu alligevel ikke liiige lade være med at deltage i ;-) og så kan jeg da samtidig sige at jeg har stor respekt for dit arbejde med bloggen, og som den første sunhedsblog jeg fulgte, er det altid din jeg vender tilbage til. Skøn inspiration både sunhedsmæssigt, men også fra din fantastiske personlighed. Og som det sidste, så tusind tak for al den lækre inspiration, der ikke omfatter forskruede og urealistiske syn på bl.a. kropsidealer og livsstil!
  Knus og held og lykke fremover!

 50. Hjerteligt tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg følger dig både her på bloggen og på instagram – du er simpelthen så inspirerende, og det er fedt at følge din træning (især din løbetræning!) og dit gode humør!

  Jeg vil smadder gerne vinde den fede træningsbluse!

  Kh Julie

 51. Jeg har i længere tid fulgt dig i FW og her på bloggen.
  Du er et fantastisk eksempel på en smuk og sund pige, med fornuften og indstillingen i orden.

  Jeg tager hatten af for dit arbejde og har fuld respekt for din træning og arbejdet med cancer-løbet

 52. Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag! Jeg synes du er en virkelig stor inspiration fordi du virker så ægte og livsglad. Ikke sådan en ‘frelst’ sundhedsblogger :D Det er nemt at relatere til dig – jeg kæmper også selv en kamp for at tabe mig, og synes du er et fantastisk forbillede – særligt i din kamp for at stramme op med de 10 kilo (er i øvrigt også lidt spændt på hvordan status er med det?) :) Sikke en fin konkurrence også – håber jeg er så heldig at vinde :)

 53. HURRA HURRA HURRA! Kæmpe til lykke med bloggens fødselsdag :-)
  Glæder mig til at følge med lidt mere endnu – du er en stor inspiration!
  Super fed trøje – den vil jeg gerne eje! Kari Traa er et for lækkert mærke jo.

 54. STORT TILLYKKE!!
  Glæder mig til at følge den ydeligere 1 år!
  Er du sindssyg en lækker træningsbluse! Perfekt til årstiden!
  Den ville ikke være dårlig at få fingrene i

 55. Tillykke med bloggens første fødselsdag :) Lad os håbe der kommer mange flere.. Nyder at følge dig og blive inspireret til i min træning. Og for fed trøje alligevel – håber jeg bliver den heldige vinder…

 56. Stort tillykke til bloggen!
  Har fulgt den i lang tid, og vil selvfølgelig fortsætte :-)
  Den søde Kari Traa trøje vil jeg meget gerne vinde, og håber meget på at jeg bliver den heldige :-)
  kh

 57. Hold da op, hvor er det gået stærkt med bloggen! Jeg har fulgt den næsten siden begyndelsen (sikkert siden jeg læste anbefalingen inde på fit4livin) :-)

 58. Tillykke med din skønne blog, som jeg elsker at følge! ;) Sikke en lækker sag fra Kari Traa, det ville være lækkert med en lille gave her i den kolde tid :)

 59. Stort tillykke med den fine dag :) er så stolt over at være din bedste veninde. Hihi og er glad for at jeg hoppede fra, så du kunne lave denne skønne blog! Kys fra mig

 60. Kæmpe kæmpe tillykke med bloggen!
  Hvor er jeg glad for at du valgte at starte bloggen, for det er en af mine absolut yndlings! Og dén trøje der, den er jo bare for lækker!

 61. Tillykke med det.

  Jeg elsker at følge din blog og IG og få en masse inspiration. Jeg håber bloggen også nå at fejre sin 2, 3 års fødselsdag. Ja endda flere :)

 62. Så har bloggen og jeg fødselsdag næsten samtidig. Jeg fylder nemlig år på onsdag.
  Stort tillykke med bloggen :-) Det bliver spændende at følge den fremover.

 63. Stort tillykke til bloggen! Har fulgt dig i næsten et år, og bliver inspireret hver gang et indlæg popper op! Er stor fan af Kari Traa’s træningstøj, så det ville ikke være værst med den lækre trøje!

 64. Hej Tine!
  Mange gange tillykke med 1 års jubilæet!
  Jeg er bare helt vild med at følge dig her på siden og på instagram.
  Jeg vil i den grad også gerne være med i konkurrencen om den der alt for lækre trøje :-D

 65. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! :)
  Elsker at følge den og læse dine indlæg!

  Også ville jeg da rigtig gerne vinde den trøje, for hvor ser den lækker ud! :)

 66. Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag. Jeg er glad for, at du besluttede dig for, at blive ved. Jeg er STOR fan af dig og du er en stor inspiration for mig og mange andre!

  Jeg krydser alt hvad jeg har, for at jeg vinder denne flotte træningstrøje. Vil passe perfekt til alle mine løbeture henover vinteren :-)

 67. Tak for en rigtig fed blog! Nyder at du er dig selv, og at alle dine indlæg giver mening.
  Lyder som om i har været til et rigtig fedt event, og virkelig prøvet nye træningsformer af.
  Og tillykke med bloggens fødselsdag, det må være stort for dig at nå så langt allerede.

  Hvis blusen bliver min, vil jeg bestemt blive glad :)

 68. HURRRRAAAAA!!! Tillykke med blogfødselsdagen :) Det er så skønt at læse din blog, og jeg er ofte inde for at se om der er kommet et nyt indlæg, og bliver glædeligt overrasket, når der er.
  Og en super fed trøje, den ville være skønt til løb her til vinter :)

 69. Stort tillykke med bloggen du skønne pige. Du har gjort et fremragende stykke arbejde i nu 12 måneder. Jeg håber efterhånden at du er klar over, at du virkelig er min inspirationskilde nr. 1 og en jeg ser virkelig meget op til.

  Den trøje må jeg simpelthen eje, så “fingers crossed” og igen tillykke!

 70. Strot tillykke med bloggens fødselsdag!! :D det er en dejlig og inspirerende blog og jeg nyder altid at læse den. Var også super glad for at kunne løbe med dit knækcancer løb :)

  Lækker trøje, må bare krydse fingre for at jeg er heldig XXX :D:D

 71. TILLYKKE – og super god og inspirerende blog, jeg følger med dagligt også på instagram. Samt en virkelig lækker Kari Traa trøje du har der, jeg er ikke i tvivl om at den vil klæde mig her til vinter til min løbetræning, hæhæ. Sådan nogle små ting kan bare løfte motivationen ;-)

 72. TILLYKKE!!
  Jeg har fulgt bloggen næsten helt fra start, men må sige at jeg blev meget begejstret, da du drejede fokus over på sundhed. Jeg nyder at tjekke din blog hver dag. Tak for en masse dejlig motivation :)

 73. Yayh, nyt træningstøj = ny og større motivation, hvilket jeg virkelig mangler på sådanne kolde, triste og regnfyldte dage.

  Super inspirerede blog og STORT tillykke med fødselsdagen :-)

 74. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Sikke en lækker trøje ! Jeg har ikke prøvet Kari Traas trøjer før, så det ville være fedt at vinde, så jeg kan se om de er så gode som hele blogverdenen snakker om! :-)

 75. Fedt at du vil fejre din egen fødselsdag med at give gaver væk :-) tillykke med det :) jeg har også fødselsdag i dag :) og btw, så er din blog virkelig spændende at følge :-)

 76. Uha, når jeg læser et indlæg som dette blusser lysten op i mig mht. at starte egen blog – lige p.t synes jeg dog heller ikke tiden er der, men med min passion for at skrive og tage billeder skal det nok ske en dag! Indtil videre må jeg “nøjes” med at følge jer andre skønne bloggere her i blogunivers :)

 77. Stort tillykke med bloggens fødselsdag:-) Syntes det har været fedt at se din “udvikling” igennem året her på bloggen. Din blog har bestemt været en optimistisk måde at få mig til at begynde at træne, og få mig selv til at være sundere:-) og så kunne det da være super fedt med en langærmet Kari Traa trøje her til vinteren:-)

 78. Tillykke!
  Har netop meldt mig til mit første halvmarathon nogensinde, og denne trøje vil forhåbentligt hjælpe mig med at holde formen hen over vinteren!

 79. Tillykke med fødselsdagen :D Synes din blog er fantastisk og jeg elsker at følge den! Blev faktisk lidt overrasket, da jeg så blusen, for normalt er jeg faktisk ikke ret meget for Kaari Traas sommerfugle, men den der trøje er da heeeelt fantastisk :o

 80. Hjertelig tillykke med blogelsdagen. Det var super fint at læse om blogens baggrund. Jeg nyder din blog hver gang der er et oplæg. Så tak. Og ja. Jeg ville da ikke sige nej til den fede træningstrøje.
  Endnu engang tillykke og tak for en god blog.

 81. Jeg har fulgt med lige starten(sundhedsbloggens start vel og mærke), og jeg er vild med, at din blog er nede på jorden og realistisk men samtidig seriøst.. og dermed også utrolig motiverende! Hip hip hurra jeg glæder mig til at følge dig og bloggen på din videre færd!

 82. Hip hip hurra med det første år! Sysler selv med idéen om en blog, og det her var inspirerende læsning! Jeg har selv læst med siden juni, hvor jeg startede et vægttab.

 83. Tillykke med fødselsdagen til din super spændende og inspirerende blog!! Lækkert at du har tid og overskud til at dele så mange tanker med alle os som følger dig! :-)
  Og nårh ja… Så er det da en alt for lækker trøje… :-)

 84. Tillykke med bloggen!
  Jeg følger både dig, Susan, Danica og et par stykker mere fra hele jeres sundhedsunivers på både bloglovin og instagram. Jeg elsker jeres sunde tilgang til motion og motivation samt mad trods jeg ikke selv skal tabe mig, går op i kost eller får vildt meget motion (læs: stortset intet!) jeg synes blot I er dejlige at følge fordi I gør jeres blogge og instagramprofiler så personlige og inspirende :-)
  Fortsæt det gode arbejde!

 85. Stort tillykke med bloggen – det har været en fornøjelse at følge med :-) og virkelig fin præmie – jeg kunne godt trænge til at få udskiftet mit gamle træningstøj .-)

 86. Tillykke med bloggens fødselsdag. Og sikke en dejlig gave at fejre den med. Jeg håber selvfølgelig jeg vinder, da jeg endelig kan passe str. M og det vil jeg gerne fejre :-)
  Du har en dejlig blog. Den er fyldt med masser af personlighed, lige fra den seje træning til maraton og i det daglige, men også det faktum at man på trods af en god funktionel krop måske bare stadig kan være usikker. Tak for ærlighed og en god blog.

 87. Sikke en super flot træningsbluse – Den vil passe perfekt til mine nye træningssko!

  Hjertelig tillykke med bloggens fødselsdag – Det er sejt, hvad du har opnået på kun et år! Jeg har været trofast læser de sidste par måneder og nyder at læse hvert oplæg :-)

 88. Rigtig flot blog. Elsker din måde at gøre bloggen nem og overskuelig. Desuden synes jeg at du skal have KÆMPE ros for din måde at støtte knæk cancer! Det var en rigtig god måde at støtte op omkring canceren. Det synes jeg godt nok er stort! :-)
  Fortsæt som du allerede gør! :)

 89. Stort tillykke med bloggen – en af mine absolutte favoritter!
  Jeg er som så mange andre helt pjattet med Kari Traa og krydser fingre for, at jeg skulle blive den heldige vinder af den lækre Sjølvsagt LS.

 90. Jeg fulgte faktisk med, allerede da du og din veninde startede jeres blog. Dengang synes jeg det var hyggeligt bare at følge andre unge piger fra Aarhus :)
  Men jeg blev SÅ begejstret da du gik ene og startede en blog om sundhed. Du var en af de første sundhedsbloggere jeg fik øjnene op for, og har fulgt dig lige siden!! Du har givet mig inspiration og viden om min store passion, nemlig sund livsstil. Noget jeg har manglet at kunne “dele” med andre, da jeg ikke har veninder der interesserer sig for det i samme grad som jeg selv. Derfor nyder jeg at følge med her!!
  Det er lidt stalker-agtigt at jeg har fulgt med så længe, hehe… men du giver så meget god inspiration. Tak for det!!

 91. Tillykke med fødselsdagen- ELSKER at læse dine opslag, og sikke et godt arbejde du yder! ;)
  Jeg vil helt vildt gerne vinde blusen, den er perfekt til vinterens træning- og især til at give mine deltagere på mine spinninghold motivation, så instruktøren skaber kæmpe opmærksomhed!
  Jeg siger bare..jeg MÅ EJE !!!

  Endnu en gang tillykke med bloggens fødselsdag, og et godt råd: “Forsæt” ;)

 92. Ih, det kan jeg jo lige nå! Hvor er den bare cool!!!
  Jeg har fulgt med fra den spæde start, og jeg synes bare, det er super fedt at se, hvor langt du er kommet! Jeg finder dig stadig super inspirerende :)

 93. Tillykke med 1 års-dagen! :) Og sikke en lækker gave man kan vinde. Jeg håber du vil fortsætte med at blogge og inspirere alle os derude som er super glade for at få del i dine tanker og idéer til træning og en sund hverdag.

 94. Kæreste Tine :-)
  Stort tillykke med beliggende fødselsdag. Jeg følger dig troligt både på bloggen og på instagram, hvor du dagligt inspirerer mig til at leve sundere.
  Jeg ville elske at vinde den meget flotte træningsbluse. Den ville være perfekt til mine kolde løbeture her i Kbh.
  Bliv ved med at blogge, du er super inspirerede at følge.

  Vh Anne

 95. Stort tillykke med bloggens 1-års fødselsdag :) Jeg har fulgt med det meste af tiden og bliver i høj grad FIT-inspireret ;) Fortsæt som du gør nu, og så er jeg helt sikkert også med til at fejre bloggens næste mange fødselsdage :)

 96. TILLYKKE! Og tusind tak for en god blog. Jeg tjekker flere gange dagligt, om du har postet nye indlæg :)

  Blusen er alt for fin og vil være perfekt til vinterens træning.

  Knus!

 97. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, jeg glæder mig bestemt til at følge den et (forhåbentlig flere) år mere ;)

  Blusen er bare superfin, og jeg er vild med Kari Traa, så den ville bestemt peppe vintertræningen lidt op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *